Η Σπαρτάκ Μόσχας κέρδισε τη Νάπολι με 2-1 κι έκανε άλμα πρόκρισης. Οι Ρώσοι έπιασαν τους «παρτενοπέι» στους 7 βαθμούς κι ενώ υπερέχουν στην ισοβαθμία. Λέγκια και Λέστερ ακολουθούν με 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα και κοντράρονται αύριο ενώ η Νάπολι τελευταία αγωνιστική υποδέχεται της «αλεπούδες». Μεγάλο μπλέξιμο…

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Πρόμες κέρδισε πέναλτι από τον Λομπότκα και ο Σομπόλεβ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 16ο λεπτό η Νάπολι άγγιξε εις διπλούν την ισοφάριση με τον Ρουί να σεντράρει από αριστερά και ο Ελμάς να πλασάρει από το πέναλτι αλλά να βλέπει τον Σελίχοβ να του λέει όχι. Η μπάλα στρώθηκε ξανά στον Σκοπιανό που από κοντά έκανε νέο πλασέ αλλά νικήθηκε και πάλι από τον Ρώσο κίπερ.

Στο 22ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Ντζίκια πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε ενώ στο 24’ ο Σελίχοβ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε γυριστό του Ζιελίνσκι από κοντά. Και μάλιστα στο 28ο λεπτό μετά από σέντρα του Μόουζες από δεξιά, ο Σομπόλεβ με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, έκανε το 2-0.

Στο 51ο λεπτό η Νάπολι σκόραρε με τον Ντι Λορέντζο αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 62’ ο Σελίχοβ έσωσε μετά από σουτ του Μέρτενς. Όμως στο 64ο λεπτό ο Πετάνια έκανε το γύρισα από δεξιά και ο Ελμάς με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έγραψε το 2-1.

Στο 69ο λεπτό ο Ουμιάροβ έκλεψε κι έκανε το σουτ με τον Μερέτ να σώζει ενώ στην κόντρα το σουτ του Ντι Λορέντζο από δεξιά, έφυγε μόλις έξω και στο 80’ ο Μόουζες έβαλε σωτήρια προβολή σε σουτ του Ελμάς.

Στο 90ο λεπτό ο Σελίχοβ έσωσε μετά από κεφαλιά του Ελμάς.

ΣΠΑΡΤΑΚ: Σελίχοβ, Κοφριέ, Ντζίκια, Ζιγκό, Μόουζες (83’ Ρασκάζοβ), Άιρτον, Ιγκνάτοβ (72’ Λομοβίτσκι), Ουμιάροβ, Λιτβίνοβ, Σομπόλεβ, Πρόμες (90+2’ Πρόμες).

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ζέσοους, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ντι Λορέντζο, Ζιελίνσκι, Λομπότκα (79’ Ραχμάνι), Μέρτενς, Λοσάνο, Ελμάς, Πετάνια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ