Πλήρως απογοητευμένος ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ισοπαλία στο Ταλίν κόντρα στην Φλόρα, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του στη Cytavision.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν ήταν καλή η εικόνα μας στο β’ ημίχρονο γιατί όταν δίνουμε μόνοι μας την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας βάλει γκολ, είναι δύσκολο για εμάς. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δυο παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε δεν τα πήραμε. Αυτή η αρρώστια που έχουμε, τα ατομικά λάθη μας στοιχίζουν. Δεν μπορούν να παίζουν έτσι παίκτες που παίζουν τόσα χρόνια ποδόσφαιρο. Αυτή δεν είναι αμυντική λειτουργία της ομάδας. Μπορούσαμε και να χάσουμε σήμερα», είπε αρχικά ενώ για το τι φταίει πρόσθεσε:
«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτά τα ατομικά λάθη συνεχίζονται. Μέχρι να μπορούμε βελτιώσουμε την ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είμαι πολύ απογοητευμένος, περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι παρά στο προηγούμενο στην έδρα μας. Ούτε η τακτική φταίει, ούτε τίποτα άλλο, είναι ατομικά λάθη που μας στοίχισαν».
Στη συνέντευξη τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε επιπλέον:
Για την αλλαγή του Ρισβάνη και εάν ήταν αναγκαστική: «Είπαμε να παίξει ένα ημίχρονο ο Ρισβάνης και ένα ο Αραγίουρι. Είχε και κίτρινη. Όμως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, δεν ήταν μόνο οι αμυντικοί. Αν δεν τρέχαμε όλοι μπροστά δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα».
Για τα πολλά λάθη: «Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλάξαμε πολλά, κάναμε διάφορα, αλλά τα ατομικά λάθη συνεχίζονται. Μέχρι να έχεις την εύκαιρα να δυναμώσεις την ομάδα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είμαι πολύ απογοητευμένος σήμερα, περισσότερο παρά στο παιχνίδι στην έδρα μας. Δεν είναι η τακτική που φταίει αλλά τα ατομικά λάθη».