Στην Ανόρθωση δεν τους άφησε ικανοποιημένους η ισοπαλία με τον Απόλλωνα, κάτι που τόνισε μιλώντας στον Super Sport fm o εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου.
«Μας σταμάτησε το δοκάρι στο τέλος. Αυτή ήταν η στιγμή που καθόρισε την μοίρα του αγώνα. Θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά η ιστορία» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία».
Για την συνέχεια: «Δεν είναι στα πόδια μας. Δεν χρειάζεται να κερδίζουμε μόνο εμείς για να καλυφθεί η απόσταση αλλά και αυτοί που είναι μπροστά μας να έχουν απώλειες. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μακριά. Βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια».
Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Αν προλάβουν στην ΚΟΠ με την χαρτούρα, στον αγώνα με τον Άρη 4 Ιανουαρίου θα μας βοηθήσει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής αποκτηθεί. Αν αυξηθεί η διαφορά στους αγώνες που ακολουθούν, η συζήτηση θα είναι διαφορετική. Είναι δεδομένη η ενίσχυση αλλά την δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να μας ενισχύσει κανείς. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι το υπάρχον ρόστερ να κερδίσει τα παιχνίδια».
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήθελε να νικήσουμε, απογοητεύτηκε που δεν τα καταφέραμε. Νιώθαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και το κυνηγήσαμε πολύ μετά την αποβολή. Η παρουσία δεν ήταν η αναμενόμενη για τέτοιας σημασίας παιχνίδια αλλά υπάρχουν δικαιολογίες. Ήταν πολύ άβολη η ώρα».