Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην πέτυχε τον στόχο του στην αυλαία του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά η εικόνα που παρουσίασε ήταν καλή σε μεγάλο διάστημα του αγώνα.

Ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος ανέλαβε το «τριφύλλι» παραμονές του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», είδε την ομάδα του να μεταμορφώνεται και να αποδίδει πολύ καλά για 60 λεπτά. Οπότε, θέλει να πάει στον τελικό του Κυπέλλου Betsson απέναντι στον Άρη με οδηγό την εικόνα που έδειξε σε αυτό το διάστημα του αγώνα και προσανατολίζεται να παρατάξει τους «πράσινους» με πάνω-κάτω την ίδια ή ακόμα και ακριβώς την ίδια σύνθεση.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε παρατάξει τον Παναθηναϊκό με Λοντίγκιν – Κώτσιρα, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτα – Μαντσίνι, Μπερνάρ, Γερεμέγεφ.

Το δίλημμα του Κόντη έχει να κάνει με τον Ιωαννίδη. Ο βασικός φορ του «τριφυλλιού» προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί στη διάθεση του κόουτς του Παναθηναϊκού, αλλά ένα ζήτημα είναι ότι δεν έχει ρυθμό. Οπότε, «παίζεται» μία θέση ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Γερεμέγεφ.