Στενοχωρημένος (φυσιολογικά) από την εξέλιξη που είχε η συνεργασία του σαν Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας και πολύ περισσότερο, πικραμένος για το πως έλαβε την απόφαση ο πρόεδρος Παπασταύρου, όμως υπάρχει και η επόμενη μέρα για το Νεόφυτο Λάρκου.
Καταρχήν, πήγε το πρωί της Πέμπτης στο «Ηλίας Πούλλος» και αφού αποχαιρέτησε το προπονητικό επιτελείο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και γενικότερης ψυχολογικής φόρτισης, στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, ευχόμενος τους κάθε επιτυχία με την προσωπική του μάλιστα εκτίμηση, ότι είναι οι καλύτεροι και μπορούν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία.
Ακολούθως αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο και πλέον στο μυαλό του είναι το επόμενο του επαγγελματικό βήμα, το οποίο σίγουρα θα τον βρει στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Δεν θα κάνει όμως καμία βιαστική κίνηση. Στο μυαλό του αυτή την στιγμή είναι οι ακόλουθες προτεραιότητες.
1. Να επικοινωνήσει με τον κόσμο της Ομόνοιας τον οποίο εκτιμά και αισθάνεται επίσης το ίδιο εκ μέρους του. Η επικοινωνία θα γίνει με προσωπική του δήλωση μέσα από την οποία θα γνωστοποιεί κάποια θέματα και ειδικά, θα αναφερθεί στη συνεργασία με τους «πράσινους» αλλά και με το διαζύγιο που του εξέδωσε η διοίκηση.
2. Θα ξεκουραστεί για όσο χρονικό διάστημα, κρίνει ο ίδιος απαραίτητο. Θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ποδόσφαιρο αλλά δεν πρόκειται να βιαστεί να πάρει κάποια απόφαση.