Το ρεπό τους απολαμβάνουν και σήμερα Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και από αύριο θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.
Θα έχουν μπροστά τους ακριβώς μία ολόκληρη εβδομάδα και η προσοχή θα στραφεί αποκλειστικά στο προτελευταίο ματς του α’ γύρου.
Βέβαια το πλάνο του από Πέμπτη-Παρασκευή θα αρχίσει να το δουλεύει για τα καλά ο Τσόρνιγκερ με την επιστροφή των διεθνών αλλά λίγο-πολύ άνοιξε τα χαρτιά του στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που προορίζει στις θέσεις των τραυματιών.
Όλα δείχνουν ότι την θέση του τραυματία Πίττα στην επίθεση θα την πάρει ο Λούκα Στορ μιας και ο Γιάνκα είναι τραυματίας.
Η θέση του Χάμπου Κυριάκου στη μεσαία γραμμή είναι «καπαρωμένη» από τον Άρνο Τζουμ.
Τώρα όσον αφορά την θέση στο κέντρο της άμυνας, ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς την δεδομένη στιγμή είναι 100% έτοιμος, πράγμα που δεν συμβαίνει με τον Φάνο Κατελάρη. Βέβαια μέχρι και το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ απομένει αρκετός χρόνος, ο Κύπριος διεθνής θα φουλάρει σε αυτό το διάστημα και την τελευταία στιγμή αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο παρντενέρ του Ρομπέρζ.