Δεν αποτελεί βέβαια είδηση ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξάντλησαν τα 576 εισιτήρια για την Αρένα, είναι όμως επαναλαμβανόμενο γεγονός στη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Ότι ο κόσμος, κόντρα στο μέτριο ξεκίνημα παραμένει πιστός υποστηρικτής και σύμμαχος στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Στέλνει με την παρουσία του, ξεκάθαρο μήνυμα στην ομάδα και περιμένει ότι θα τύχει ανταπόδοσης από τους ποδοσφαιριστές με την απόδοση και κυρίως με το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα.
Για το βαθμό δυσκολίας της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά. Είναι σε όλους κατανοητό, πως αν καταφέρει το ΑΠΟΕΛ να φύγει με θετικό αποτέλεσμα τη Δευτέρα το βράδυ, θα σημαίνει και την πλήρη επιστροφή της ομάδας σε πορεία διάκρισης.
Όσον αφορά, τα αγωνιστικά νέα, δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή ο Ντογκαλά και φαίνεται να χάνει τον αγώνα της Δευτέρας.
Δεν τίθεται θέμα να προλάβουν ούτε οι Μάγκλιτσα-Νταουσβίλι-Ντανίλο με τον Σωφρόνη να έχει ήδη στο μυαλό την πιθανή 11άδα η οποία θα συγκροτηθεί από τους γνωστούς παίκτες με μοναδικό σημείο συζήτησης, η θέση δεξιά την οποία διεκδικούν οι Θεοδώρου και Τσεπάκ.
Θα είναι έκπληξη, αν προχωρήσει σε άλλη κίνηση ο προπονητής. Πόσο μάλλον, όταν έχει στο μυαλό, την καλή απόδοση στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ, στο ΓΣΠ.