Αν πάρουμε τα πράγματα με τη χρονική τους πλευρά, αυτό που προηγείται για την Ανόρθωση είναι ο αγώνας με τη Φλόρα. Δε χωράει αμφιβολία ωστόσο πως η αναμέτρηση με την Πάφος FC την ερχόμενη Κυριακή, βρίσκεται στο πιο πάνω σκαλί από πλευράς προτεραιοτήτων.
Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα αφήσει το ματς στην Εσθονία σε δεύτερη μοίρα. Από τη μία είναι το γοήτρο κι ο εγωισμός, απέναντι σε μία ομάδα που στο ΓΣΠ είχε το «πρέπει» για τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε κι απ’ την άλλη είναι το οικονομικό.
Η ισοπαλία πριν από δυο βδομάδες απέφερε το ποσό των 166.000 ευρώ στο ταμείο, αυτή τη φορά όμως η «κυρία» θέλει να βάλει το μάξιμουμ, δηλαδή το μισό εκατομμύριο της νίκης και να ανεβάσει το κέρδος από τα αποτελέσματα του δευτέρου ομίλου στο Europa Conference League στις 666.000 ευρώ!
Υπολόγισε η διοίκηση σε κάποια χρήματα από τα αποτελέσματα στον όμιλο και θα είναι ευτυχές γι’ αυτήν να μην είναι μικρότερος ο αριθμός.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Η Ανόρθωση θα ταξιδέψει για το Ταλίν χωρίς δύο ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Λάφερτι και Μπουσουλάτζιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ανδρέας Βεντούρης