Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Άνχελ Γκαρσία από τον αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό με πρόβλημα στο ισχίο και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί μέχρι το Σάββατο, όταν και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στη Λεμεσό.
Στάθηκε για δεύτερη φορά φέτος άτυχος ο Γκαρσία, καθώς θυμίζουμε ότι είχε αποχωρήσει τραυματίας κι από τον αγώνα με την Πάφο την 3η αγωνιστική κι έμεινε εκτός δράσης για ένα μήνα. Το θετικό είναι πως μετά το ματς με τον Άρη ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχει το χρόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.
Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ρούμπεν Μαρτίνεθ, ακόμη όμως κι αν μπει σε φουλ ρυθμούς, δεν είναι βέβαιο ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή –μάλλον το αντίθετο.
Σημαντικές οι επιστροφές των Μάμα και Εγγλέζου. Ο πρώτος έμεινε έξω από τον αγώνα με τον Εθνικό λόγω καρτών, ο δεύτερος λόγω γαστρεντερίτιδας. Να σημειώσουμε πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν ρεπό για σήμερα Τρίτη από τον Νταβίντ Καταλά.

Ανδρέας Βεντούρης