Προετοιμασίας συνέχεια για την Ανόρθωση, περιμένοντας και τους υπόλοιπους διεθνείς που θα ενσωματωθούν την Τετάρτη στις προπονήσεις όταν και θα υπάρξει απαρτία.
Στην «Κυρία» έχουν αρχίσει για τα καλά πάντως να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα είναι η τρίτη σερί επιτυχία στον φετινό μαραθώνιο. Άλλωστε, επιβάλλεται μέσα από τις επόμενες αγωνιστικές η βαρωσιώτικη ομάδα να «ψαλιδίσει» την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς έχει τεράστια προοπτική μπροστά της, με τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σήμερα, βρίσκεται στο -9, έχοντας όμως και παιχνίδι στο χέρι…
Αν, λοιπόν, εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα εντός, στα υπόλοιπα η Ανόρθωση είναι το φαβορί, στα χαρτιά βέβαια. Γιατί από την θεωρία στην πράξη… Άλλωστε ο φετινός μαραθώνιος μας έχει αποδείξει πως μπορεί ο καθένας να νικήσει τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε.
Το πρόγραμμα της Ανόρθωσης μέχρι και την διακοπή λόγω των εορτών είναι ευοίωνο και της δίνει την δυνατότητα να πράξει τα όσα έχουμε προαναφέρει. Γιατί θα μπορεί να εκμεταλλευτεί και πιθανές απώλειες που θα υπάρξουν από τους αντιπάλους της, που έχουν μεταξύ τους παιχνίδια.
Αναλυτικά τα πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
Ολυμπιακός εκτός (20/11)
Γάνδη εντός (25/11)
Απόλλων εντός (29/11)
ΠΑΕΕΚ εντός (4/12)
Παρτιζάν εκτός (9/12)
Δόξα εντός (13/12)
Εθνικός εκτός (18/12)
ΠΑΕΕΚ εκτός (22/12, εξ’ αναβολής)

Κύπρος Εγγλέζος