Ματσάρα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου Νιούκαστλ και Μπρέντφορντ έμειναν στο 3-3, με τις «καρακάξες» να βρίσκονται μόνες στον πάτο της βαθολογίες. Δεν μπόρεσε να βρεθεί στον πάγκο της Νιούκαστλ ο Έντι Χάου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Στο 8ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ρίτσι ο Λασέλς πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ για τη Νιούκαστλ αλλά στο 10’ μετά από τραγικό λάθος του Ντάρλοου, ο Τόνεϊ με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 17’ μετά από δοκάρι σε γύρισμα του Εμπεουμό, η μπάλα χτύπησε στον Τόνεϊ και κατέληξε στα της Νιούκαστλ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 20’ ο Φερνάντεθ είπε όχι σε σουτ του Σεν Μαξιμέν. Και στο 31΄ο Κανός σέντραρε από τα δεξιά και ο Χένρι με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-2. Στο 35’ ο Τόνεϊ έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Ντάρλοου μπλόκαρε ενώ στο 37’ μετά από σουτ του Σεν Μαξιμέν, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Ζοέλιντον που γύρισε από το ύψος του πέναλτι και με σουτ έκανε το 2-2. Στο 41’ ο Τονεϊ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Γουΐλσον και στο 45+2’ ο Φερνάντεθ είπε όχι σε κεφαλιά του Ζοέλιντον μετά από σέντρα του Ρίτσι.

Στο 56’ ο Φερνάντεθ μπλόκαρε την κεφαλιά του Κλαρκ, ενώ στο 60’ το φαλτσαριστό σουτ του Σεν Μαξιμέν έφυγε λίγο έξω και στο 62’ ο Ονιεκά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Λασέλς και κατέληξε στα δίχτυα του Ντάρλοου για το 2-3!

Στο 68ο λεπτό ο Γιάνσον πρόλαβε σωτήρια τον Σεν Μαξιμέν ενώ στο 75’ μετά από βολέ του Ντάρλοου, ο Σεν Μαξιμέν κατέβασε κι άνοιξε αριστερά στον Φρέιζερ, εκείνος σέντραρε και ο Σεν Μαξιμέν που είχε ακολουθήσει τη φάση, έκανε το 3-3 με πλασέ στο πίσω δοκάρι.

Στο 77’ ο Ντάρλοου είπε όχι σε γύρισα του Ονιεκά και στο 78’ το σουτ του Εμπεουμό πέρασε λίγο έξω ενώ στο 82’ ο Ζοέλιντον έχασε απίθανη ευκαιρία.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Σερ (71’ Λόνγκσταφ), Λασέλς, Κλαρκ, Μέρφι, Σέλβεϊ, Γουΐλοκ (71’ Φρέιζερ), Ρίτσι, Σεν Μαξιμέν, Ζοέλιντον, Γουΐλσον

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φερνάντεθ, Ρούρσλεφ (81’ Γκουντ), Γιάνσον, Πίνοκ, Χένρι, Κανός, Νόργκααρντ, Γκοντός (59’ Ονιεκά), Γιάνελτ (89′ Μπαπτίστ), Εμπεουμό, Τόνεϊ