Στο 1-1 έμειναν Λιντς και Λέστερ και βγήκαν χαμένες και οι δύο από τον ένα βαθμό.
Στο 2ο λεπτό το σουτ του Λούκμαν πέρασε μόλις έξω ενώ στην κόντρα ο Μελιέ μπλόκαρε το σουτ του Μπαρνς και στο 5’ ο Σμάιχελ είπε όχι σε πλασέ του Χάρισον. Στο 21’ το σουτ του Τζέιμς από το ύψος του πέναλτι, έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 26’ ο Ραφίνια εκτέλεσε με το αριστερά ένα φάουλ από πλάγια δεξιά, κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ για το 1-0. Ωστόσο με τη σέντρα, ο Μπαρνς πήρα την μπάλα στα αριστερά, την έφερε στο δεξί και με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 1-1. Στο 34ο λεπτό ο Περέιρα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά σώθηκε από το δοκάρι, ενώ στο 45’ το σουτ του Τίλεμανς πέρασε άουτ.
Στο 48ο λεπτό ο Μελιέ έδιωξε λανθασμένα πάνω στον Τίλεμανς που έκανε το σουτ κι αστόχησε για εκατοστά, ενώ στο 49’ ο Φίλιπς έκανε το γύρισμα για τον Χάρισον που έχασε το άχαστο εξ επαφής. στο 52’ ο Σμάιχελ είπε όχι σε σουτ του Ροδρίγο ενώ στο 55’ το σουτ του Τζέιμς έφυγε λίγο έξω.
Στο 58’ το μονοκόμματο σουτ του Ροδρίγο σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ ενώ στο 67’ μετά από κόρνερ ο Βάρντι πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Λούκμαν με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-2 αλλά το γκολ ακυρώθηκε.
ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Γιορέντε, Κουπερ, Στράουκ, Φόρσοου (90′ Κρέσγουελ), Ντάλας, Φίλιπς, Ραφίνια Ροδρίγο, Τζέιμς, Χάρισον (83’ Ρόμπερτς)
ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Έβανς, Σογιουντσού, Καστάιν, Σουμαρέ, Εντιντί, Τίλεμανς (77’ Ντιούσμπερι Χολ), Μπαρνς (71’ Αμαρτέι), Βάρντι, Λούκμαν (77’ Μάντισον)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ