Βίοι αντίθετοι για Σαμπντόρια και Μπολόνια, με τους «ροσομπλού» να νικούν με 1-0 μέσα στη Γένοβα και να βλέπουν Ευρώπη. Αντίθετα οι «Blucerchiati» παρέμειναν στην 3η θέση από το τέλος!
Στο 13ο λεπτό ο Σκορούπσκι έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Έκνταλ, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το σουτ του Άσκιλντσεν σταμάτησε στο δοκάρι της Μπολόνια. Στο 20ο λεπτό ο Μπάροου έστρωσε στον Αρναούτοβιτς που έκανε το σουτ αλλά ο Οντέρο και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ ενώ από το κόρνερ ο Τεατέ πλάσαρε άστοχα εξ επαφής. Στο 24’ ο Σκορούπσκι είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Καπούτο.
Η Μπολόνια μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47’ ο Σοριάνο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σβάνμπεργκ με σουτ από το πέναλτι, έγραψε το 0-1.
Στο 62ο λεπτό ο Οντέρο έβγαλε σε κόρνερ μετά από σουτ του Μπάροου ενώ στο 68’ το διαγώνιο σουτ του Οτζέλο, ξυσε τα δοκάρια της Μπολόνια. Στο 77’ μετά από γέμισμα του Καντρέβα από αριστερά, ο Γιοσίντα πήρε την κεφαλιά και ο Θόρσμπι εξ επαφής με προβολή έκανε το 1-1 αλλά σχεδόν με τη σέντρα ο Σβάνμπεργκ έκανε το γέμισμα και ο Αρναούτοβιτς με κεφαλιά έγραψε το 1-2.
Στο 90ο λεπτό ο Οντέρο πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση μετά από σουτ του Σκοβ Όλσεν.
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Θόρσμπι, Οτζέλο (84’ Μούρου), Έκνταλ, Κόλεϊ (73’ Σαμπό), Καπούτο, Άσκιλντσεν (68’ Τσιέρβο), Γιοσίντα, Καντρέβα, Μπερεζίνσκι (85’ Ντραγκουσίν), Γκαμπιαντίνι (68’ Γκαμπιαντίνι)
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμαορό, Μεδέλ, Τεατέ, Ντε Σιλβέστρι (46’ Σκοβ Όλσεν), Ντομίνγκεθ (83’ Μπινκς), Σβάνμπεργκ, Χίκεϊ, Σοριάνο (83’ Εμπαγέ), Μπάροου (76’ Σανσόνε), Αρναούτοβιτς (90+1’ Φαν Χόιντονκ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ