Ο Ντούσαν Κέρκεζ σκέφτεται διάφορα για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε η ΑΕΛ να μπορέσει να φύγει από την Λευκωσία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι γαλαζοκίτρινοι νοιώθουν την πίεση από το γεγονός ότι δεν έχουν κερδίσει για δύο αγωνιστικές και ότι έμεινε κάπως πίσω η ομάδα βαθμολογικά. Η ομάδα της Λεμεσού αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο μεσοαμυντικό της κομμάτι, κλείνοντας τους χώρους προς την εστία του Βοζίνια. Από εκεί και πέρα στην ομάδα ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η αποτελεσματικότητα της ομάδας στην επίθεση για να βρει το γκολ.
Στα της 11άδας ο προπονητής της ομάδας ετοιμάζει όπως φαίνεται αλλαγές για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη. Κάτω από τα δοκάρια, θα παραμείνει ο Βοζίνια, με τους Μαζάν και Σάντος να αγωνίζονται ως ακραία μπακ. Στο κέντρο της άμυνας ίσως έχουμε μια αλλαγή με τον Ριστέφσκι να διεκδικεί από τον Σωτηρίου. Από εκεί και πέρα αναμένεται η επάνοδος στην ενδεκάδα του Ζτραβκόφσκι για να αγωνιστεί δίπλα από τον Μεντόγιεβιτς. Ριέρα ή Μάζουρεκ θα είναι η τρίτη επιλογή στην μεσαία γραμμή. Στα άκρα της επίθεσης ο Τόρες παραμένει λογικά στην θέση του, ενώ αριστερά ο Άντονι Γεωργίου διεκδικεί τη θέση αντί του Πελέ. Τέλος στην επίθεση το λογικό είναι να μείνει ο Τσέποβιτς αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ο Μαίντεβατς.
Η ΑΕΛ θέλει να κάνει την δική της επανεκκίνηση έστω και αν αγωνίζεται σε μια δύσκολη και συνήθως αφιλόξενη έδρα όπως είναι το ΓΣΠ. Κόντρα και στην παράδοση οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στην Λευκωσία για την νίκη που αν έρθει θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Αριστείδου Μιχαήλ