Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο Κύπριος προπονητής Σάββας Δαμιανού ανέλυσε τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στο ΓΣΠ, ΟλυμπιακόςΑνόρθωση το Σάββατο και ΟμόνοιαΆρης την Κυριακή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ: «Δείχνουν και οι δύο ομάδες αστάθεια στην απόδοσή τους μέχρι τώρα. Γι’ αυτό είναι δύσκολο να προβλέψεις τον νικητή. Η Ανόρθωση προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα. Νιώθει μία οικειότητα με το ΓΣΠ, έμαθε το γήπεδο κι από την Ευρώπη. Θεωρώ ότι ελαφρύ προβάδισμα έχει η Ανόρθωση, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μια ομάδα που αν της βγει το παιχνίδι, μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι».

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΡΗΣ: «Με τα τωρινά δεδομένα σίγουρα είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες προσπαθούν να κάνουν μία πορεία Ευρώπης ή και πρωταθλητισμού. Ο Άρης έχει πολύ καλή δομή, διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή του. Η Ομόνοια, με τα προβλήματά της, κατάφερε να βγάλει μία πολύ καλή απόδοση στο Δασάκι κι έδειξε ότι μπορεί να βγάλει μία πολύ καλή απόδοση. Θεωρώ ότι φαβορί είναι η Ομόνοια. Βρίσκει χημεία, έχει το ρόστερ για να είναι το φαβορί στην έδρα της».

Ανδρέας Βεντούρης