Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, το έχει κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους υπαλλήλους της Ομόνοιας, περιλαμβανομένων τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών.
Ότι δεν έχουν κανένα λόγο, να ασχολούνται με τις όποιες επαφές κάνει ο ίδιος με την πλευρά του Τζον Χριστοδούλου, παρά μόνο, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όπως ο ίδιος κάνει και δεν λείπει τίποτε από την ομάδα, πέρα από την καλή απόδοση.
Η παρουσία του μάλιστα στο «Ηλίας Πούλλος», στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα. Ότι δηλαδή παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον του για την ομάδα και δεν αλλάζει οτιδήποτε το μπαράζ επαφών, με τον υποψήφιο αγοραστή του μετοχικού κεφαλαίου.
Αναφορικά με τον Τζον Χριστοδούλου και την όποια του επιθυμία να γίνει το νέο αφεντικό στην Ομόνοια, τα πάντα αναμένεται να κριθούν στα επόμενα 24ωρα. Παρά την…συσκότιση που υπάρχει (βλέπε περιορισμένη επίσημη ενημέρωση) λέγεται ότι ο κύριος Χριστοδούλου καλείται να τα βρει και με τον Παπασταύρου και με την πλευρά του σωματείου, ώστε να έχει…τύχη για να αναλάβει τους «πράσινους».
Οι ανεπίσημη ενημέρωση που λάβαμε πριν από τη σύνταξη του ρεπορτάζ και στο επίμαχο ερώτημα, για το αν θα γίνει ή όχι συμφωνία, επιμένει να κάνει λόγο για μοιρασμένες πιθανότητες.
Προφανώς, το επόμενο βήμα του κυρίου Παπασταύρου και συγκεκριμένα η επίσημη και δημόσια ενημέρωση, θα γίνει ανάλογα από την έκβαση των επαφών με την πλευρά του κυρίου Χριστοδούλου.