Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Γενική Συνέλευση του Σωματείου της Ανόρθωσης, παρουσία μεταξύ άλλων του μεγαλομετόχου της εταιρείας, Χρήστου Πουλλαΐδη, του προέδρου της εταιρείας Ευγένιου Χαμπουλλά και φυσικά του Δ.Σ. του Σωματείου. Να σημειωθεί πως η παρουσία στη Γενική Συνέλευση ήταν πενιχρή (γύρω στα 40-50 άτομα), κάτι που σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους.
Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Χατζηστεφάνου ο οποίος έκανε ένα μικρό απολογισμό της φετινής χρονιάς για όλα τις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων. Μετά το λόγο πήρε ο κ. Σαββίδης ο οποίος εξήγησε τις οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου ολοκληρώνοντας με την έγκριση του προϋπολογισμού για το επόμενο έτος.
Στη συνέχεια διαβάστηκαν και εξηγήθηκαν όλες οι προτεινόμενες αλλαγές της συμφωνίας Σωματείου – Εταιρείας και ακολούθησε συζήτησή με τα μέλη. Διάφορα θέματα συζητήθηκαν, ενώ τέθηκαν και εισηγήσεις στο τραπέζι, που αφορούν την εταιρεία αλλά και το σωματείο της βαρωσιώτικης ομάδας. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στο μέλλον της ποδοσφαιρικής εταιρείας και στις εξασφαλίσεις που έχει ή θα έχει το σωματείο ώστε να διασφαλίζεται η οικονομική υγεία.

*Φωτογραφία αρχείου.

Δηλαδή στην περίπτωση που χρειαστεί να αποχωρήσει ο κ. Πουλλαίδης ο οποίος είναι ο κύριος οικονομικός αιμοδότης της ποδοσφαιρικής εταιρείας και η διάδοχη κατάσταση αποφασίσει για προϋπολογισμό τον οποίο πρακτικά δεν μπορεί να υποστηρίξει τι συνέπειες θα έχει το Σωματείο αν και πώς αυτό θα μπορεί να ανταποκριθεί. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η αναγνώριση και η εκτίμηση όλων των μελών προς την προσφορά του κ. Πουλλαίδη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι για να μην επαναληφθούν λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων χρόνων δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλαγή σε ειδικά θέματα όπως το όνομα της ομάδας, χρώματα, σήμα κτλ. Eάν προκύψει τέτοιο θέμα ή πιθανή πρόθεση επένδυσης με συγκεκριμένο τρόπο, αυτό θα περάσει από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου με τα μέλη να έχουν τον τελευταίο λόγο.
Η τροποποίηση της συμφωνίας διαχείρισης Σωματείου Εταιρείας εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μελών ενώ ο κ. Χαμπουλλάς, σε παρέμβαση του τόνισε πώς όλα γίνονται με σκοπό να έρθουν καλύτερες ημέρες και να πατήσει σε πιο γερές βάσεις η εταιρεία.

Κύπρος Εγγλέζος