Στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (5/10/2020) προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ανώτατης Δικαστικής Επιτροπής Αθλητισμού (ΑΔΕΑ). Η συνάντηση έγινε για γνωριμία με τα νέα Μέλη που διορίστηκαν στο ΔΣ, καθώς και για αλληλοενημέρωση στα θέματα που αντιμετωπίζει η Επιτροπή.

Το ΔΣ ΚΟΑ ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ΑΔΕΑ για το έργο και τις μέχρι σήμερα αποφάσεις της Επιτροπής. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αρμόδιος λειτουργός του ΚΟΑ Ανδρέας Μαρκίδης.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ΑΔΕΑ για το έργο που επιτελούν και τόνισε την επιθυμία του ΔΣ για γρήγορη απονομή της δικαιοσύνης. Ανέφερε επίσης ότι ο Οργανισμός ουδέποτε παρεμβαίνει στο έργο της ΑΔΕΑ, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Γιώργος Τριανταφυλίδης, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ για τη βοήθεια και στήριξη του έργου της ΑΔΕΑ.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Τριανταφυλλίδη (Πρόεδρο), Φραγκίσκο Χατζηχάννα (Αντιπρόεδρο) και Μέλη τους Παναγιώτη Κάκκουρα, Γαστών Χατζηαναστασίου και ‘Άθω Δημητρίου.