Ο Χένινγκ Μπεργκ περιμένει τη διακοπή για να ανασυνταχθεί η ομάδα του, αλλά για να φτάσει εκεί με ηρεμία χρειάζεται τη νίκη απόψε απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, αλλά αυτό δεν το καθιστά πιο εύκολο για την Ομόνοια, δεδομένης της εικόνας που παρουσιάζει τελευταία, αλλά και των σοβαρών απουσιών που έχει ξανά στη μεσαία γραμμή. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη για τους πρωταθλητές, καθώς ήδη έχουν αφήσει πέντε βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Πολλοί οι πονοκέφαλοι για τον Χένινγκ Μπεργκ. Πρώτα από όλα η εικόνα της ομάδας του που προβληματίζει πρώτα από όλα τον προπονητή της. Ψάχνει λύσεις ο Νορβηγός τεχνικός, αλλά δεν είναι εύκολο να τις βρει τώρα που έχει πολλές απουσίες στο χώρο του κέντρου. Απουσίες που αυξήθηκαν με τους τραυματισμούς του Μποτεάκ και του Μπασιρού. Είναι και ο Ζόρντι Γκόμεθ τιμωρημένος, με τον Μπεργκ να καλείται να λύσει το γρίφο της μεσαίας γραμμής. Η επιστροφή του Ντίσκερουντ δεν λύνει τα προβλήματα, αφού δείχνει ανέτοιμος για την 11άδα.

Οι αλλαγές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένες. Κι εδώ έρχεται ο δεύτερος πονοκέφαλος: ο καταρτισμός της 11άδας δεδομένων των απουσιών. Ο Μπεργκ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, αφού έχει ξεκαθαρίσει πως βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα κι εκεί βάζει ως τώρα τους λεγόμενους «βασικούς». Τσέποβιτς και Λοΐζου αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, στο οποίο διεκδικεί θέση και ο Ψάλτης.

Ειρήνη Σπυροπούλου