Σημαντική εξέλιξη για το Χένινγκ Μπεργκ και την Ομόνοια. Εν όψει του αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα (17:00 ΓΣΠ) επιστρέφει το γνωστό και κανονικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή.
Ο λόγος για τον Μπασιρού που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης και τον Γιόρντι Γκόμεθ ο οποίος συμπλήρωσε την ποινή των δύο αγωνιστικών λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Θυμίζουμε, ότι χωρίς τον αρχηγό της, η Ομόνοια πήρε μόλις μία ισοπαλία με την Πάφος FC αφού ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό.
Είναι επομένως, εξαρτημένη η ομάδα με την παρουσία του Γιόρντι που αναμένεται μετά την υποχρεωτική ξεκούραση, να γυρίσει με τις απαραίτητες φυσικές δυνάμεις.
Τα θετικά για τον Μπεργκ, συνεχίζονται με τον Μιξ Ντίσκερουντ. Μπήκε μεν σαν αλλαγή με τον Ολυμπιακό, όμως θα είναι 100% έτοιμος με τον Απόλλων και ενδεχομένως να πάρει θέση αριστερά στην επίθεση.
Αναμένονται και άλλες διαφοροποιήσεις στην 11άδα των «πρασίνων» στην προσπάθεια που θα κάνει ο Νορβηγός κόουτς για να αποκτήσει η ομάδα του τα στοιχεία που τις έλειψαν σχεδόν και στους τέσσερις αγώνες για το πρωτάθλημα.