Δε σταματά πουθενά η Νάπολι, που κέρδισε με 2-1 μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα, παρότι είχε βρεθεί να χάνει. Το 7Χ7 έκαναν οι «παρτενοπέι» που φουλάρουν για τον τίτλο.

Στο 18ο λεπτό ο Οσπίνα έσωσε μετά από σουτ του Πουλγκάρ και στο 22’ η κεφαλιά του Ανγκισά πέρασε μόλις έξω ενώ στο 29’ ο Κουάτρα Μαρτίνεθ με όμορφο γυριστό από το πέναλτι, έκανε το 1-0. Στο 34’ ο Ντραγκόβσκι έσωσε μετά από σουτ του Λοσάνο από δεξιά, ενώ στο 36΄ο Οσιμέν κέρδισε πέναλτι από τον Ντραγκόβσκι. Ο κίπερ της Φιορεντίνα απέκρουσε την εκτέλεσε του Ινσίνιε, όπως και την κεφάλια του ίδιου παίκτη αλλά με την 3η, ο Λοσάνο πλάσαρε για το 1-1.

Στο 45’ το σουτ του Οσιμέν πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 50’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Ραχμάνι με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 52’ το σουτ του Οσιμέν σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυα του Ντραγκόβσκι ενώ στο 56’ μετά από γύρισμα ου Μιλένκοβιτς από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους.

Στο 61’ ο Οσπίνα έσωσε μετά από σουτ του Σοτίλ και στο επόμενο λεπτό ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ελμάς δεν πρόλαβε για λίγο να βάλει την προβολή. Στο 74’ το σουτ του Πολιτάνο πέρασε ελάχιστα έξω.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι Οντριοθόλα, Μπιράγκι, Μαρτίνεθ, Μιλένκοβιτς, Μποναβεντούρα (77’ Κοκόριν), Ντάνκαν (77’ Μαλέχ), Πουλγκάρ (65’ Τορέιρα), Καγιεχόν (57’ Σοτίλ), Βλάχοβιτς, Γκονζάλες

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζιελίνσκι (57’ Ελμάς), Ανγκισά, Φαμπιάν Ρουίθ (84’ Μέρτενς), Ινσίνιε, Οσιμέν (84’ Πετάνια), Λοσάνο (57’ Πολιτάνο)