Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι το μοναδικό ζητούμενο στον Απόλλωνα ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια (17:00/Primetel 1/Live balla.com.cy) και αν υλοποιηθεί ο στόχος τότε τα οφέλη θα είναι περισσότερα από τους τρεις βαθμούς αυτούς κάθε αυτούς.
-Με νίκη η ομάδα θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα από την ΑΕΚ και θα επιστρέψει η ηρεμία στα αποδυτήρια αλλά και η εμπιστοσύνη στις τάξεις του κόσμου.
-Με νίκη η ομάδα θα αποκτήσει εκ νέου μια νέα δυναμική για να δημιουργήσει ένα νέο σερί.
-Βαθμολογικά με διπλό θα επιστρέψει στην κορυφή.
-Με μια νίκη επί της Ομόνοιας ξεφύγει αρκετά από τους πράσινους δημιουργώντας μια διαφορά η οποία για να καλυφθεί θα πρέπει να γίνουν πολλά.

Όλα αυτά δεν πρέπει να τα αφήσει να πάνε χαμένα ο Απόλλωνας αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.
Για τον λόγο αυτό ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα και μάλιστα αναμένεται αυτές να είναι πέντε στον αριθμό.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
Περιμένουμε να δούμε στο ΓΣΠ μια 11άδα με τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ρομπέρζ και Βουκασίν Γιοβάνοβιτς. Δεξιά και αριστερά στην άμυνα πιθανότατα θα παίξουν οι Μαυρίας και Αλεσάμι αντίστοιχα. ΟΙ δύο Γιοβάνοβιτς καθώς επίσης και οι Μαυρίας και Αλεσάμι θα είναι νέα πρόσωπα στην 11άδα εφόσον πάρουν φανέλα βασικού.
Νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι και ο Χάμπος στην μεσαία γραμμή σαν καθαρός αμυντικός μέσος.
Μπροστά του θα κινούνται οι Κολ, Ζράντι και Ίλιεφ και στην επίθεση θα παίξει ο Πίττας με έναν εκ των Νταμπό ή Γιάνκα… πιθανότατα τον δεύτερο.

Χρίστος Χρίστου