Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς, να μας χωρίζει περισσότερο από μία εβδομάδα μέχρι και το επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα αλλά το τονίζουμε από τώρα και το γράφαμε και τις προηγούμενες μέρες ότι ο Τσόρνιγκερ θα κάνει αλλαγές και μάλιστα αρκετές.
Μια από αυτές θα είναι η προσθήκη ενός καθαρού αμυντικού μέσου στην ομάδα και αυτός θα είναι ο Χάμπος Κυριάκου ο οποίος θα είναι έκπληξη αν δεν αγωνιστεί μπροστά από την 4άδα της άμυνας στο 4-1-3-2 του Γερμανού προπονητή.
Τώρα το ερώτημα που δημιουργείται είναι ποιος από τους βασικούς κόντρα στην ΑΕΚ θα «θυσιαστεί» για να πάρει φανέλα βασικού ο αρχηγός.
Αυτό που αναμένεται να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση είναι να μείνει στον πάγκο ένας από τους δύο επιθετικούς. Ενδέχεται να μείνει εκτός ένας εκ των Νταμπό ή Γιάνκα, να παίξει στην επίθεση ο Πίττας και να πάει στην… γνωστή 3άδα ο Ίσρα Κολ ο οποίος… έγινε αμυντικός μέσος στα τελευταία παιχνίδια (εκτός από το ματς με την ΑΕΚ δεν φάνηκε σε άλλο παιχνίδι ότι έπαιζε σε μια άγνωστη γι’ αυτόν θέση).

Χρίστος Χρίστου