Το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται ο Ντούσαν Κέρκεζ το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στην προσπάθεια του να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Άρη. Την ΑΕΛ δεν την παίρνει άλλο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όσο δύσκολο και αν είναι. Ο Άρης έδειξε στο πρωτάθλημα ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κερδηθεί το παιχνίδι.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ προβληματίζεται και το ποιοί θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης από την στιγμή που ο Έουλερ είναι εκτός, ενώ και οι Τόρες και Πελέ δεν είναι και στα καλύτερα τους. Στις επιλογές για τα άκρα πέραν των Πελέ και Τόρες είναι και ο Γεωργίου διαθέσιμος. Ο Αγγλοκύπριος εξτρέμ φέτος δεν έχει πάρει πολυ χρόνο συμμετοχής και ίσως να έφτασε η ώρα για να βοηθήσει και αυτός.

Το ποιοι θα αγωνιστούν τελικά θα εξαρτηθεί και το πως θα παραταχθεί η ομάδα και τι θα αποφασίσει ο τεχνικός της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της ΑΕΛ θα θέλει να δει όποιοι και να επιλεγούν, να ακολουθούν το πλάνο και να δίνουν ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ