Προφανώς, η ΑΕΚ εναποθέτει πολλές από τις ελπίδες της για να πάρει το «διπλό» στο επικείμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση στον-ποιον άλλον;-Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο αρχηγός της βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχοντας σκοράρει και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.
Μαζί με το τελευταίο περσινό παιχνίδι με την «κυρία», ο «Τρίσκο» έχει καταγράψει ένα σερί επτά συνεχόμενων αγώνων, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό είναι το ένα σερί που θέλει να διευρύνει, φτάνοντας στα οκτώ διαδοχικά ματς με… γκολ!
Υπάρχει ωστόσο ένα ακόμη σερί που κυνηγάει ο 34χρονος επιθετικός στο ντέρμπι της Δευτέρας. Να σκοράρει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν κόντρα στην Ανόρθωση, μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!
Ο Ιβάν έχει πετύχει τέσσερα γκολ την προηγούμενη διετία στην έδρα της «κυρίας». Σκόραρε και τα δύο τέρματα της ΑΕΚ τη σεζόν 2019-20, στη νίκη της με 2-1, ενώ έπραξε ακριβώς το ίδιο στο περσινό «διπλό» με 2-0! Σημειωτέον, έχει σκοράρει και τη σεζόν 2016-17 στο «ΠΑΠ», στη νίκη της ομάδας της Λάρνακας με 1-0.
Όπως γίνεται αντιληπτό, όποτε ο Τρισκόφσκι σκοράρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ΑΕΚ αποχωρεί νικήτρια! Μένει να δούμε αν τη Δευτέρα θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό…
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Με πρωινή προπόνηση την Κυριακή, η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Νταβίντ Καταλά, ο οποίος πήγε στο Δασάκι για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Εθνικού με την ΑΕΛ (η ομάδα της Άχνας είναι η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα), δεν υπολογίζει μονάχα στον τραυματία Ρούμπεν Μαρτίνεθ.

Ανδρέας Βεντούρης