Πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ μίλησε στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.
«Περιμένουμε ένα παιχνίδι δύσκολο. Εξάλλου αποδεικνύεται στο πρωτάθλημα ότι τέτοια είναι όλα τα παιχνίδια και δεν είναι κλισέ. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και τις ευκαιρίες που θα φτιάξουμε να τις κάνουμε γκολ. Θα είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα. Αν κολλήσουμε δεύτερη νίκη θα είναι σημαντικό. Θα βοηθήσει την ομάδα δεύτερη σερί επιτυχία».
Φαίνεται ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα σας ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Όλοι νιώθουν ότι βελτιώνεται η εικόνα της ομάδας, και ατομικά νιώθουν οι παίκτες ότι υπάρχει βελτίωση και αυτό το βλέπει και ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτό είναι που συνθέτει ένα πιο καλό σκηνικό. Μέσα στις τέσσερις γραμμές θα πρέπει να αποδεικνύεις σε ποια κατάσταση είσαι και τι θέλεις στο τέλος της ημέρας. Να δείξουμε στο γήπεδο ότι ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη και να επιβεβαιώσουμε αυτή την βελτίωση».
Με ενδεχόμενη νίκη η Ομόνοια θα κάνει βαθμολογικό άλμα: «Είναι σχετικά νωρίς για να δώσουμε βαρύτητα μεγάλη στη βαθμολογία. Σίγουρα ο κάθε βαθμός να είναι σημαντικός και ένα ματς στο ξεκίνημα να καθορίσει και τον πρωταθλητή αλλά είναι ρευστό το σκηνικό και όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν. Οι διαφορές είναι μικρές και έχουν εξήγηση οι βαθμολογικές διαφορές. Γι’ αυτό και βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι μας και όσο κερδίζουμε θα ανεβαίνουμε στην βαθμολογία».
Πόσο κόσμο περιμένετε; «Η προπώληση ήταν γύρω στα 60 εισιτήρια και λογικά θα έχουμε έναν αριθμό πάνω από χίλιους».