Η σημερινή μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό αναφορικά με την βόρεια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την αδειοδότηση του ή όχι.
Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας balla.com.cy αναφέρουν ότι επισπεύσθηκαν οι διαδικασίες από την Επιτροπή Αδειοδότησης Σταδίων καθώς την Κυριακή το γήπεδο θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο ντέρμπι και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν οριστικά σήμερα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ανόρθωση ενημερώθηκε για κάποια επιπλέον έργα που θα πρέπει να γίνουν στην βόρεια κερκίδα για να μπορέσει να φιλοξενήσει φιλάθλους.
Σε γενικές γραμμές αυτά που πρέπει να γίνουν είναι δύο.
Το πρώτο να βρεθεί τρόπος εκκένωσης της κερκίδας σε περίπτωση που προκύψει κάτι απρόοπτο κατά την διάρκεια της φιλοξενίας των φιλάθλων και το δεύτερο να διασφαλιστεί ότι στο 1/6 της κερκίδας δεν θα μπουν σε καμιά περίπτωση φίλαθλοι. Ήδη η «Κυρία» έχει ενημερωθεί ότι το 1/6 πρέπει να παραμείνει κλειστό και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος αυτό το κομμάτι να αποκλειστεί με τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορέσει κανείς να εισέλθει σε αυτό.
Αν καταφέρει η Ανόρθωση να κάνει αυτά τα δύο σημαντικά πράγματα εντός της ημέρας τότε θα πάρει το «ΟΚ» και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθούν κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να καθίσουν σε άλλη κερκίδα οι φίλοι των φιλοξενούμενων του ντέρμπι της Κυριακής με επικρατέστερη σε μια τέτοια περίπτωση τη νότια κερκίδα αλλά η δύσκολα έγκειται στο γεγονός ότι η Ανόρθωση προπώλησε εισιτήρια για δικούς τους φίλους στη νότια.

Χρίστος Χρίστου