Να αναλύουμε τα κακώς έχοντας από την δεύτερη σερί ήττα της Ανόρθωσης, έχουμε ώρες μπροστά μας. Και για την κίνηση του Τιμούρ να βάλει ξανά τον Κορρέα δεξιά, και για την απουσία της μεσαίας γραμμής, και για το μπλακ άουτ, και για την 3άδα στην άμυνα, αλλά και για την απουσία σέντερ φορ. Πολλά τα αρνητικά του αγώνα, όμως είχε και κάτι θετικό.
Η παρουσία του Ουάρντα, που έγραψε το πρώτο του επίσημο γκολ, έδωσε και την ασίστ στον Καλτσά. Φιλότιμος ο Αιγύπτιος, ήταν ίσως η μοναδική απειλή, με την μπάλα κάτω στο έδαφος για την άμυνα του Άρη. Όταν όμως ο αντίπαλος «φόρτωσε» την πλευρά του, ήταν πλέον αδύνατο να συνεχίσει στο τέμπο που κράτησε για ένα περίπου 65λεπτο.

Για να έχει όμως αυτή την παρουσία, έπαιξε ρόλο και η χρησιμοποίησή του στο αριστερό επιθετικό άκρο. Εκεί όπου αγωνιζόταν ο Λάζαρος στα προηγούμενα παιχνίδια. Εκεί είναι η θέση του, κι εκεί πρέπει να χρησιμοποιείται από τον Γεωργιανό τεχνικό.
Ο Ουάρντα δεν ξεχώρισε μόνο μέσα από την αγωνιστική του εικόνα, αλλά και με την κίνησή του στο τέλος. Ήταν ο πρώτος που έσπευσε να απολογηθεί στον κόσμο που ήταν στην Ανατολική του Τσιρείου, για αυτή την ομολογουμένως, άσχημη βραδιά που έζησαν οι φίλοι της ομάδας στην Λεμεσό…

Κύπρος Εγγλέζος