Μαζικότερη προσέλευση των φιλάθλων της περιμένει η ΑΕΛ, αφού είναι γεγονός ότι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα μετά το… lockdown των γηπέδων στην πανδημία δεν έχει φέρει κοσμοσυρροή στην Ανατολική.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες δεν σταματούν να τονίζουν τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο και της δυναμικής που προσθέτουν στην ομάδα. Δεν έχουν κρύψει και το παράπονό τους για την όχι μεγάλη παρουσία των φίλων της ΑΕΛ στις εξέδρες.

Αυτή την Κυριακή περιμένουν να είναι αλλιώς η Ανατολική. Μπορεί η ΑΕΛ να προέρχεται από ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και από προβληματική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, αλλά την Κυριακή υπάρχουν λόγοι για να βρεθούν οι ΑΕΛίστες στο γήπεδο.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού με τον Απόλλωνα μαγνητίζει πάντα τα βλέμματα κι ακόμη περισσότερο τώρα που η ΑΕΛ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κόψει φέτος βαθμούς από τους «γαλάζιους». Από εκεί και πέρα είναι η μάχη που δίνει η διοίκηση στο μέτωπο της διαιτησίας, μάχη που μπορεί να δοθεί με καλύτερες προϋποθέσεις, αν στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και ο κόσμος της.

Ας μην ξεχνάμε, επίσης, τη σημαντική κίνηση της ΑΕΛ να βραβεύσει τον Κυριάκο Ιωάννου στο… pre game του αγώνα. Ένας σπουδαίος αθλητής που πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της πλούσιας καριέρας του και που αξίζει ένα δυνατό χειροκρότημα από μία γεμάτη Ανατολική.

Ειρήνη Σπυροπούλου