Μπορεί μετά από το θέμα με την Ρέινζτερς τον περασμένο Ιανουάριο να επέστρεψε και να μην ήταν όπως πριν αλλά όπως και να το κάνουμε ο Ζέφτε Βιτάλ βγήκε στο ΑΠΟΕΛ.
Για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε ανδρικό επίπεδο και μάλιστα σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό και δεν φάνηκε ότι ήταν… πρωτάρης.
Έπαιξε σε 31 παιχνίδια πρωταθλήματος, πέτυχε τρία γκολ και μέτρησε και μια ευρωπαϊκή συμμετοχή, απολογισμός κάθε άλλο παρά άσχημος για ένα παιδί που έβγαινε πρώτη φορά από την πατρίδα του για το ποδοσφαιρικό όνειρο της Ευρώπης.
Στο ΑΠΟΕΛ θέλουν το ίδιο να γίνει και με τον Βίτορ Μιρ. Πρόκειται για μια περίπτωση που φαντάζει όχι πανομοιότυπη αλλά σχεδόν η ίδια. Ένας νεαρός αριστερός μπακ που προέρχεται από το πρωτάθλημα νέων της Βραζιλίας, που δεν έπαιξε ποτέ σε ανδρικό επίπεδο, από έναν μεγάλο σύλλογο της χώρας του στην Ευρώπη και μάλιστα πάνω-κάτω με τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά με τον Ζέφτε και ίδιο σωματότυπο.
Η διαφορά με τον συμπατριώτη του είναι ότι ο Μιρ ανήκει στο ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2028 και δεν είναι δανεικός. Και αν βρεθεί μια Ρέιντζερς ή οποιαδήποτε Ρέινζτερς να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της θα πρέπει να πληρώσει.