Ο Ροναλντίνιο αποκάλυψε πως δεν θα παρακολουθήσει κανένα παιχνίδι της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα, καθώς η «Σελεσάο» όπως τόνισε πως έχει χάσει πλέον την αίγλη της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροναλντίνιο:

«Αυτό είναι παιδιά, δεν θα παρακολουθήσω κανένα παιχνίδι της Βραζιλίας στο Copa America ούτε θα πανηγυρίσω καμία νίκη της. Αρκετά ανέχτηκα. Είναι μια θλιβερή στιγμή για όσους αγαπούν το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο τώρα να βρεις το πνεύμα για να παρακολουθήσεις τους αγώνες.

Είναι μια από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών, χωρίς αξιοσέβαστους ηγέτες, μόνο μέσους παίκτες στην πλειοψηφία. Δεν έχω δει ποτέ μια κατάσταση τόσο άσχημη όσο αυτή. Έλλειψη αγάπης για τη φανέλα της Βραζιλίας και έλλειψη ποδοσφαίρου. Η απόδοσή μας ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ, είναι τόσο κρίμα».

Όλα αυτά τα γνωρίζετε από πολύ νωρίς. Το ζήτημα όμως είναι πως ο πρώην παίκτης της Λιντς, ο Ραφίνια, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει. Και κατά την γνώμη αρκετών, να… ειρωνευτεί, καθώς επισήμανε πως δεν καταλαβαίνει τον «Ρόνι», από την στιγμή που πριν από μερικές ημέρες ζητούσε εισιτήρια από τον Βινίσιους Τζούνιορ…