Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παραμείνει στη θέση του και για το επόμενο 20ήμερο, να βγει η σεζόν για φέτος και όλα δείχνουν πως θ’ απομακρυνθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και τον τελικό του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Ολλανδός τεχνικός ασφαλώς και βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και της κριτικής μετά τη διάλυση των «κόκκινων διαβόλων» από την Κρίσταλ Πάλας με το τελικό 4-0 το βράδυ της Δευτέρας.

Η αποκαρδιωτική εικόνα των παικτών του, όσο κι αν εκείνος προσπάθησε να τη δικαιολογήσει τονίζοντας ξανά τις πολλές απουσίες λόγω των τραυματισμών, φαίνεται πως πλέον δεν μπορεί να διορθωθεί. Και με το φινάλε να είναι τόσο κοντά, η κατάσταση είναι τέτοια που περισσότερο όλοι θα εύχονται να περάσουν οι μέρες να… τελειώσει το «μαρτύριο», παρά διακρίνεται κάποιο πείσμα για αντίδραση.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ σκέφτονται πλέον πως ο Τεν Χαγκ θα τους αποχαιρετήσει με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και τους συνεργάτες του να τον απομακρύνουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (25/05).

Όσο κι αν το παιχνίδι του «Γουέμπλεϊ» προσφέρει την ευκαιρία στον κόουτς της ομάδας να σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία εις βάρος της Σίτι και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκή συμμετοχή για το σύλλογο την επόμενη σεζόν, δύσκολα αυτό θα του παρατείνει τη θητεία στο πόστο του.