Ο Λούκα Βιλντόζα αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και μίλησε για το μέλλον του στο «Τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «SportDog»:

Για τις ομάδες που θέλει στο Final-4: «Δεν έχω ιδέα. Κάθε ομάδα που πάει στο Final-4 είναι δύσκολη. Να είμαστε εμείς μία από αυτές, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το Final-4. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την 2η θέση και στο τέλος να περιμένουμε την τελική κατάταξη».

Για τους πιο δύσκολους αντιπάλους του: «Νομίζω ο Μάικ τζέιμς. Είναι πάντα δύσκολο να τον μαρκάρεις. Ο Σέιν Λάρκιν, ο Μπάλντγουιν. Πάντα οι γκαρντ είναι οι πιο ταλαντούχοι στην ομάδα, αλλά αυτοί είναι οι πιο ποιοτικοί νομίζω».

Για το αν θα μείνει στην ομάδα για πολύ καιρό ακόμα: «Έχω συμβόλαιο για 3 χρόνια στην Αθήνα, ελπίζω να τα καταφέρω. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, η ατμόσφαιρα, οι συμπαίκτες μου. Συνηθίζω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Μέσα στο γήπεδο νομίζω ότι γνωρίζουν όλοι για εκείνον και τις ικανότητές του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι ο χαρακτήρας του. Δεν έχει σημασία αν βάλει 30 πόντους. Θα είναι εκεί και θα μιλήσει στο τέλος του παιχνιδιού. Σαν συμπαίκτης είναι νικητής και πάντα μου αρέσει να έχω έναν νικητή δίπλα μου».