Ανάρτηση από το ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά:
Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Υδατοσφαίριση αφού από χτες πανηγυρίζει την κατάκτηση του δεύτερου στην σειρά Πρωταθλήματος Κύπρου και τέταρτου συνολικά στην 10χρονη ιστορία του.

Μια ομάδα που ξεκίνησε το 2014 από το απόλυτο μηδέν, με πλάνο, υπομονή, όραμα, πρόγραμμα και πάθος για δουλειά, έχει καταφέρει από την ημέρα της δημιουργίας της να γίνει ο αυτοκρατορας στον χώρο της υδατοσφαίρισης στην Κύπρο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο, θυσίες και αφοσίωση.

Εδώ και 10 χρόνια με την ίδια προπονητική ομάδα Andreas Kythreotis και Solon Nicolaou και με την βοήθεια στα αναπτυξιακά μας τμήματα των Σταύρος Αλκιβιάδης και Daniel Robu η ομάδα μας μεγαλώνει, αναπτύσσεται και εντάσσει όλο και περισσότερους νεαρούς πολίστες στο δυναμικό της αντρικής ομάδας δημιουργώντας έτσι μια συνέχεια που από μόνη της εκκολάπτει πρωταθλητές.

Κάθε όραμα χρειάζεται πλάνο. Κάθε πλάνο χρειάζεται εφαρμογή. Κάθε εφαρμογή χρειάζεται τρόπο, χρόνο και δουλειά.

Αν ποτέ αναζητήσει κάποιος για το πως κτίζονται ομάδες με διαχρονική αγωνιστική συνέχεια, οικονομική διαβίωση και νοοτροπία νικητή, μπορεί εύκολα να αναλύσει το Τμήμα Υδατοσφαίριση του ΑΠΟΕΛ και να ρωτήσει τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς αυτής της ομάδας που βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν την εξέλιξη και ανάπτυξη της από την μέρα έναρξης του τμήματος μέχρι σήμερα.

Δεν είμαστε απλά περήφανοι για την κατάκτηση και αυτού του Πρωταθλήματος….είμαστε περήφανοι γιατί αυτή η ομάδα έχει φιλοσοφία νικητή και κάθε τίτλος απλά επιβεβαιώνει την κουλτούρα της.

ΑΠΟΕΛ Θρύλος Πρωτάθλημα – Back to Back Champions

Συγχαρητήρια σε όλους. Προπονητές, Αθλητές και Γονείς. Αυτό το Πρωτάθλημα σας ανήκει.