Μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των play offs της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ ζήτησε να μην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία, λέγοντας πως είναι δική του δουλειά να διασφαλίσει το 50-50.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω Instagram:

«Φέτος έχουμε κάνει μια ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην Euroleague. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη και που κρατάει το μπάσκετ ψηλά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανώς υπάρξουν, σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές και την Euroleague στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ».