Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε για όλα όσα αφορούν τους ερυθρόλευκους με δηλώσεις  του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Αναλυτικά:
Για το β’ γκρουπ και τις συζητήσεις που γίνονται για αλλαγές: «Είναι πραγματικότητα ότι γίνονται συζητήσεις αλλά από την άλλη είναι η χρονική περίοδος που έχουμε το μυαλό μας σε όλα τα άλλα εκτός στο αγωνιστικό, στο β’ γκρουπ. Συζητάμε όλα τα άλλα, τον προγραμματισμό, τη νέα σεζόν, για τις ανανεώσεις και δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων και αυτό δεν καλό για το ποδόσφαιρο».
Για την εισήγηση για τα μονά ματς
: «Τα μονά ματς μειώνουν το πρόβλημα, αλλά δεν μπορεί να είναι αυτή η λύση. Τελειώνει το…μαρτύριο πιο γρήγορα. Δεν διορθώνει κάτι απλώς γλιτώνει λίγο χρόνο. Δεν είναι η λύση. Πρέπει να εξαντληθεί η τριετία αλλά μέσα σε αυτή την τριετία έπρεπε να παρθεί μία απόφαση πως θα είναι το πρωτάθλημα για τα επόμενα χρόνια και να μην αλλάξει. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως κάνουμε ένα πείραμα αλλά δεν έχουμε εμπειρογνώμονες. Δεν πρέπει να αποφασίζουν τα σωματεία. Εκφράζουμε τη διαφωνία μας για μονούς αγώνες του β’ γκρουπ στη δεύτερη φάση για του χρόνου. Είπα ξανά, δεν είναι η λύση. Πρέπει να έρθουν εμπειρογνώμονες για να έχουμε πολλές γνώμες».
Για τις ανανεώσεις: «Είχαμε κάποιες ανακοινώσεις αλλά ευελπιστούμε να μην είναι οι τελευταίες. Υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, που θέλει να τον κρατήσει ο προπονητής μας. Τουλάχιστον ένας. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παίκτες αλλά για την πιο πάνω περίπτωση ξέρω σίγουρα γι’ αυτό το λέω.  Δεν είμαι στην επιτροπή προγραμματισμού για να ξέρω. Πάντως, λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν για διακοπές οι ποδοσφαιριστές ο προπονητής και η ομάδα προγραμματισμού θα έχουν εντελώς τελειώσει τις εκκρεμότητες με το υφιστάμενο ρόστερ για να αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός».