Δέθηκε με την ομάδα, με τον κόσμο και γενικότερα με όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Συμπληρώνει τρία χρόνια στον Αρχάγγελο ο Γκεόργκι Κβιλιτάια ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από τη Γάνδη και θεωρείται μία εξαιρετική μονάδα στο ρόστερ, παρόλο ότι και αυτός πέρασε από στάδιο αμφισβήτησης.
Σήμερα πλησιάζοντας τα 31 του χρόνια (1-10-1993) δείχνει πόσο πολύ αγάπησε το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο (βλέπε πως πανηγύρισε το γκολ με τον Άρη) που με τη σειρά του ανταποδίδει στο Γεωργιανό με τη δική του αγάπη.
Λίγες βδομάδες πριν το φινάλε της σεζόν που συνοδεύεται και από το τέλος του συμβολαίου, αιωρείται το μέλλον του στην ομάδα.
Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, προσπάθησε από τον περασμένο Οκτώβριο να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ο Κβιλιτάια, είπε ότι θέλει να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μετά να αποφασίσει.
Έχει εξαιρετική σχέση με τον Πρόδρομο Πετρίδη και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κατανοεί το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ και μάλιστα από τους μπροστάρηδες στα αποδυτήρια.
Έχει να λαμβάνει αρκετά χρήματα, αφού είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους, αλλά αποδέχεται τα χρονοδιαγράμματα της διοίκησης.
Το ερώτημα πλέον είναι το εξής. Θα καταφέρει η διοίκηση να τον πείσει να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο;
Τέτοιο ποδοσφαιριστή πάντως με τα προσόντα και την ηγετική μορφή του Γεωργιανού, δεν βρίσκεις εύκολα.
Ανεξάρτητα με την έκβαση που θα έχει ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος, η γενικότερη άποψη, λέει ότι τον Κβιλιτάια, δεν πρέπει να τον…χάσει το ΑΠΟΕΛ.
Αυτό θα θελήσει να κάνει η διοίκηση Πετρίδη, στις επόμενες βδομάδες και εναπόκειται στον ποδοσφαιριστή να αποφασίσει…