Ένα άτομο σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σε πυροβολισμούς στην Ουάσιγκτον.
Η αστυνομία εξέδωσε δημόσιο συναγερμό για το αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι μετέφερε τον ένοπλο που διέφυγε από τη σκηνή.
Οι λεπτομέρειες παραμένουν ελάχιστες, αλλά οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος ένας άνδρας διαπιστώθηκε εκείνη τη στιγμή και ότι άλλοι πέντε, μεταξύ των οποίων ένας εννιάχρονος και ένας 12χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.
Οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε γύρω στις 6.10 μ.μ. στα βορειοανατολικά της πόλης και ότι πιθανώς υπάρχουν δύο δράστες ελεύθεροι. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, είπαν ότι η έρευνα είναι προκαταρκτική, αλλά πιστεύουν ότι οι ύποπτοι βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των μέσων ενημέρωσης, η Pamela A Smith, η αρχηγός της αστυνομίας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για όσους επλήγησαν από τους πυροβολισμούς της Τετάρτης και υποσχέθηκε ότι οι αστυνομικοί εργάζονταν για να αντιμετωπίσουν τα πρόσφατα αυξημένα περιστατικά βίας. Αν και οι ανθρωποκτονίες και άλλα είδη βίαιων εγκλημάτων έχουν μειωθεί κατά 22% σε σχέση με αυτή την περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν άλλοι τρεις πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον αυτή την εβδομάδα που άφησαν πολλούς τραυματίες.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος