Δεν ήταν ποτέ…μυστικό, ότι ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, ήθελε στον Άρη τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, αφού εκφράστηκε πολλές φορές θετικά για το Γεωργιανό.
Από πέρσι μάλιστα, έγινε κάποια κίνηση ώστε να επιτευχθεί η μεταγραφή του αλλά ο Κβιλιτάια, λόγω συμβολαίου και λόγω ΑΠΟΕΛ δεν ήθελε να συζητήσει με άλλη ομάδα στην Κύπρο.
Το σκηνικό σήμερα, είναι όμως διαφορετικό. Σε λίγες μέρες, ο Γεωργιανός επιθετικός, μένει ελεύθερος. Το ΑΠΟΕΛ, του έκανε πρόταση, από τον περασμένο Οκτώβριο να ανανεώσει αλλά η απάντηση του ήταν η εξής.
«Θέλω να επικεντρωθώ στην προσπάθεια να κατακτήσω το πρωτάθλημα και στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσω».
Σήμερα, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, είναι ακόμα σε αναμονή για την απάντηση του και οι δικές μας πληροφορίες, θέλουν τους πρωταθλητές να του έχουν υποβάλει πρόταση για 2ετές συμβόλαιο με αποζημίωση που φτάνει ή ξεπερνά τις 800 χιλιάδες ευρώ!
Από την άλλη, λέγεται ότι ο Άρης με επιμονή του Σπιλέφσκι, έχει ήδη ενημερώσει το Γεωργιανό για το ενδιαφέρον, με σούπερ μάλιστα πρόταση που φτάνει στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια!
Σχεδόν διπλάσια δηλαδή από την προσφορά του ΑΠΟΕΛ. Πλέον, ο Κβιλιτάια καλείται να αποφασίσει.
Θα αφήσει το ΑΠΟΕΛ με το εκτόπισμα που διαθέτει σαν ομάδα με τον κόσμο και θα προτιμήσει τα χρήματα του Άρη;
Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε την επιθυμία, να μείνει στους πρωταθλητές, νιώθοντας και την τεράστια αποδοχή του κόσμου.
Ο Γεωργιανός, καλείται να αποφασίσει στις επόμενες μέρες και πριν να ενσωματωθεί με την Εθνική Γεωργίας για την τελική φάση του EURO 2024.