Στις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Γαλατασαράι για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ομάδας. Ένας εκ των υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο, ο Σέιλ Μπάτουμ, τόνισε ότι θα ήθελε να προσλάβει τον Εργκίν Αταμάν για τη θέση του προπονητή, σε περίπτωση που εκλεγεί.
Ο Μπάτουμ ανέφερε, μάλιστα, ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR συναντήθηκε με τον πρόεδρο που συνυπήρξαν στην Γαλατά από το 2011-2014, τον Ουνάλ Ασιάλ, για να συζητήσουν για το εν λόγω ενδεχόμενο.
Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε για το θέμα και σημείωσε ότι αν επέστρεφε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, δεν θα το έκανε ως προπονητής, αλλά ως πρόεδρος, βάζοντας τέλος στα σενάρια από την Τουρκία.
«Δεν υπήρξε καμία συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και τον αξιότιμο πρόεδρό μου κατά τη θητεία μου στη Γαλατά, Ουνάλ Ασιάλ αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γαλατάσαραϊ. Εύχομαι να υπηρετήσω με επιτυχία για πολλά χρόνια την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, όπου σήμερα είμαι προπονητής. Αν επιστρέψω μια μέρα στη Γαλατάσαραϊ, θα επιστρέψω ως πρόεδρος, όχι ως προπονητής», τόνισε ο Αταμάν.