Στην ΑΕΛ όλη η προσοχή έχει πέσει στο διοικητικό κομμάτι, μετά και την απόφαση του νυν προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, να μην διεκδικήσει ξανά την προεδρία. Εδώ και δύο μέρες έχουν αρχίσει επαφές, για να διαφανεί αν μπορεί να καταρτιστεί ένα νεό ΔΣ μέχρι την επόμενη Τετάρτη, που είναι και η λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.
Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχάς ενδιαφέρον για να στελεχωθεί το νέο ΔΣ της ομάδας, τόσο από άτομα του νυν ΔΣ, όσο και από άλλους που δεν υπηρέτησαν μέχρι τώρα. Το θέμα είναι να προλάβουν να γίνουν όλες οι συναντήσεις και διαβουλεύσεις ανάμεσα στα ενδιαφερόμενα μέρη, πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων. Αν δεν γίνει αυτό, αναγκαστικά θα πάρει παράταση 15 μερών η εκλογική συνέλευση για να δοθεί περισσότερος χρόνος, για την στελέχωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Όσο αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, όπως σας ενημερώσαμε από χθες το πρωί, δεν υπάρχει οριστικό ναυάγιο, αλλά το θέμα μπαίνει στο «ψυγείο» για λίγες μέρες, μέχρι να εξευρεθεί το νέο ΔΣ της ομάδας. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ, Πλουτή Αβραάμ, στις δηλώσεις πριν από το χθεσινό παιχνίδι.

Μιχαήλ Αριστείδου