Στο Ρίμινι, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, η Εθνική Ομάδα Αντρών γράφει τη δική της ιστορία εξασφαλίζοντας τη θέση της στον Τελικό στο Σύνθετο Ομαδικό.
Στον γενικό προκριματικό αγώνα ο Μάριος Γεωργίου πήρε 84.265. Η επίδοσή του τον φέρνει στην 1η θέση του Σύνθετου Ατομικού. 
Εξαιρετική εμφάνιση είχε και ο Ηλίας Γεωργίου με 82.066 που κατάφερε να είναι στη 10 θέση. Σημαντική εμφάνιση είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας που με τις πολύ καλές τους εμφανίσεις έφεραν την Κύπρο στη 8η θέση της κατάταξης εξασφαλίζοντας μια θέση στον Τελικό του Ομαδικού. 
Ο Μάριος Γεωργίου με ένα φανταστικό αγώνα πήρε το χρυσό στο Σύνθετο ατομικό και 3 προκρίσεις στους Τελικούς στο Μονόζυγο, Δίζυγο και Πλάγιο Ίππο εξασφάλιζοντας για ακόμη μια φορά, την 3η μέχρι τώρα, πρόκριση του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Τους αθλητές μας συνοδεύουν οι προπονητές Παναγιώτης Πετρίδης, Παναγιώτης Σιήππης, Ηρόδοτος Γιωργαλλάς και Σκεύη Ανδρέου. Φυσιοθεραπευτές είναι ο Γιώργος Κουτσούδης και η Αθηνά Κωνσταντίνου. Κριτές της αποστολής ο Δημήτρης Άγγονας και ο Σωτήρης Στυλιανού. Ψυχολόγος η Άγκοτα Λενάρτ, Ιατρός η Αγνή Βωνιάτη και διατροφολόγος η Αννίτα Σόμογκι Κόβακς. Αρχηγός Αποστολής ο Μιχάλης Κυλίλης.