Στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της εφετινής Serie A, η Λέτσε, με την ομάδα του Λούκα Γκότι να φτάνει σε δεύτερη, διαδοχική νίκη, κάνοντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Στο “Mapei Stadium”, η Λέτσε επικράτησε 3-0 της Σασουόλο, η οποία παραμένει στη προτελευταία θέση, έχοντας συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Μέσα σε ένα τετράλεπτο, η Λέτσε φρόντισε να βάλει τις βάσεις για το διπλό. Στο 11ο λεπτό, ο Ουντίν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Γκεντρέι, με το κεφάλι, την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Προτού προλάβουν οι παίκτες της Σασουόλο να αναδιοργανωθούν, δεχτηκαν και δεύτερο γκολ. Από τα αριστερά ο Γκάλο έκανε τη σέντρα και, χωρίς κανένα πρόβλημα, ο Ντόργκου νίκησε τον γκολκίπερ Κονσίλι για το 0-2 στο 15′.
Στο 61′, από εξαιρετικη μπαλιά του Κρίστοβιτς, ο Πίκολι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σασουόλο, πλάσαρε και έκανε το 0-3, σφραγίζοντας το σημαντικό τρίποντο, για λογαριασμό της Λέτσε

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τολχάν, Έρλιτς, Φεράρι, Βίτι (46′ Ντόιγκ), Ενρίκε, Θόρστβεντ (65′ Λιπάνι), Ντεφρέλ (46′ Μουλατιέρι), Μπαϊράμι (46′ Βολπάτο), Λοριαντέ, Πιναμόντι

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκεντρέι (84′ Βενούτι), Πόνγκρασιτς, Μπασκιρότο, Γκάλο, Ράφια (56′ Γκονζάλες), Μπλιν, Ουντίν, Ντόργκου (75′ Μπερίσα), Πίκολι (75′ Σανσόνε), Κρίστοβιτς (84′ Πιερότι)