Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στην διάσκεψη τύπου του Final Four της Balkan League και σας μεταφέρει τις δηλώσεις που παραχωρήθηκαν από τις ομάδες. Να θυμίσουμε ότι οι τέσσερεις ομάδες είναι η ΑΕΛ, η Πριστίνα, η Πέζια και η Λόβτσεν . Οι αγώνες αρχίζουν από αύριο Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Σαις Στρικ ο υπεύθυνος της Βαλκανικής Λίγκας: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Και περιμένουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια. Όλοι θα δώσουμε τις δυνάμεις μας και όλες οι ομάδες και οι προπονητές τους είναι έτοιμοι για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο».

Προπονητής Πριστίνα: «Ευχαριστούμε την ΑΕΛ για την διοργάνωση και την υποδοχή. Είμαστε έτοιμοι όπως όλες οι ομάδες. Ήρθαμε πρώτοι όμως θα σεβαστούμε τον αντίπαλο μας, την Λόφτσεν. Οι τέσσερις ομάδες είναι ισοδύναμες».

Αρχηγός Πριστίνα: «Κερδίσαμε δύο φορές την Βαλκανική λίγκα και ήρθαμε να την κερδίσουμε για τρίτη φορά. Είναι σημαντικό για εμάς και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».

Καλια Παπαδόπουλου: «Σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας. Ελπίζω να έχουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον φάιναλ 4. Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα προηγούμενα Final4  που έγιναν στην Κύπρο έγιναν στην Λεμεσό».

Μάριος Μονιάτης: «Καλωσορίσατε στην πόλη μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ελπίζω την Κυριακή η ομάδα μου να κατακτήσει το κύπελλο».

Προπονητής Πέζια: «Είμαστε εδώ για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Final4. ,Είναι ένα παιχνίδι και δεν χωράνε προβλέψεις. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Αρχηγός Πέζια: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε,  ξέρουμε ότι η ΑΕΛ θα έχει τους οπαδούς της μαζί αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Αριστείδου Μιχαήλ