Οι ποδοσφαιριστές που έστειλαν επιστολή μέσω δικηγόρου ζητώντας τα δεδουλευμένα τους σε διάστημα 15 ημερών αλλιώς θα προσφύγουν στη ΦΙΦΑ δεν είναι τέσσερις, αλλά περισσότεροι.
Ο αριθμός έχει αυξηθεί τις τελευταίες μέρες (πλησιάζει τον διψήφιο) και σφίγγει περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό της διοίκησης Ανδρέα Σάντη. Χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο ποσό μέσα σε λίγες μέρες προκειμένου να απαλλαγεί απ’ αυτόν τον βραχνά που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ και υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου, μοιάζει απίθανο να εξευρεθεί.
Μιλάμε μόνο για υποχρεώσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ. Εάν προσθέσουμε τις προσφυγές από πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, το ποσό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η γενική συνέλευση της 8ης Απριλίου είναι όχι απλά σημαντική, αλλά καθοριστική για το μέλλον της Ανόρθωσης. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον πιθανά, ακόμη και η υποβολή παραίτησης από τη νυν διοίκηση όμως τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, από τη στιγμή που δεν άνοιξε τα χαρτιά της. Κάτι πάντως που αναμένεται να πράξει την ερχόμενη Δευτέρα, θέλοντας και μη…

Ανδρέας Βεντούρης