Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.
Αναλυτικά:
Για τη χθεσινή εκδήλωση: «Όταν κάνεις ταξίδι στο χρόνο, ιδιαίτερα με τον τρόπο που συνέβη χθες, τα συναισθήματα είναι γεμάτα από συγκίνηση. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα».
Για τις συγκινητικές τοποθετήσεις του Ντίνου Λευκαρίτη: «Είναι ο Επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου και αναφέρθηκε κυρίως στις δύσκολες στιγμές μέχρι να παρθεί η απόφαση για ενοποίηση και στα πρώτα βήματα, αλλά και στα πρώτα χρόνια που ακολούθησαν. Νομίζω περισσότερος δικαιωμένος από όλους μπορείς να νιώθει ο κύριος Ντίνος».
Για τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στην «Αρένα»: «Η αναβάθμιση δεν σταματά ποτέ. Έχουμε το προπονητικό κέντρο Νικόλας Θεοδότου και στο ΑΕΚ Αρένα κάναμε αναβαθμίσεις. Η αναβάθμιση δεν σταματά ποτέ και το αποδείξαμε. Τώρα διεκπεραιώνεται η μπουτίκ. Τα υπόλοιπα θα συνεχίσουν στη συνέχεια, είτε αφορά το σκέπαστρο, είτε την Ανατολική εξέδρα του γηπέδου. Όλα αυτά θα γίνονται και θα προχωράμε σε συνεχή αναβάθμιση».
Για το ντέρμπι κόντρα στην Πάφος FC: «Είχαμε αποτελεσματικότητα, κάτι που μας έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πέτυχαμε τρία γκολ και κάπου εκεί το παιχνίδι οδηγήθηκε εντελώς προς το μέρος μας. Χαρήκαμε πάρα πολύ που πήραμε τη νίκη και που αντιδράσαμε άμεσα από το προηγούμενο παιχνίδι».
Για τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα: «Μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ είχαμε πει ότι τίποτα δεν τελειώνει και ότι υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι, ο στόχος δεν αλλάζει, το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Διακυβεύεται ένας ολόκληρος τίτλος».
Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Σολ δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή γιατί θα εκτίσει την ποινή του λόγω κίτρινων καρτών».
Για την αποχώρηση του Μπεν Σιμόν: «Με το τέλος της χρονιάς, ναι. Εμάς αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το ματς με τον Άρη και τίποτε άλλο. Είναι κομβικό το κάθε παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ο ίδιος θέλησε να το ξεκαθαρίσει αλλά επαναλαμβάνω πως για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Στο μυαλό μας, στη σκέψη μας είναι το ματς που ακολουθεί με τον Άρη».