Επόμενος αντίπαλος ο Άρης στο ΓΣΠ. Την Κυριακή στις 19:30 στο ΓΣΠ και όλες οι ενδείξεις, θέλουν 13-14 χιλιάδες φίλους των πρωτοπόρων να εξασφαλίζουν θέση στις τρεις κερκίδες.
Αυτό έγινε και με την Ομόνοια και με την Ανόρθωση.
Με την ομάδα όμως, να μην μπορεί να ανταποκριθεί και να φεύγει ηττημένη, σπαταλώντας ισάριθμες ευκαιρίες για να γίνει η νέα πρωταθλήτρια. Για τούτο και πρέπει να αποφύγουν να πάθουν το ίδιο στο επόμενο εντός έδρας ραντεβού.
Έχοντας στο μυαλό τους δύο προηγούμενους αγώνες με τα κάκιστα αποτελέσματα και εμφανίσεις, καλά θα κάνει ο Ρικάρντο Σα Πίντο να αλλάξει την ομάδα του προς το καλύτερο και να μην παρασυρθεί από τη νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Γιατί, το ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή, έκανε μία πολύ μέτρια εμφάνιση στο α΄ημίχρονο και απλά πήρε την ουσία αξιοποιώντας δύο από τις λίγες επιθετικές προϋποθέσεις που δημιούργησε.
Η βελτίωση στην αγωνιστική παρουσία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για τον Κυριακάτικο αγώνα που είναι άκρως σημαντικός για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.
Αν παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική στην 1η θέση, τότε θα σημαίνει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο, ανεξάρτητα τι θα γίνει στο ΑΕΚΟμόνοια.
Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Τετάρτη μετά το διήμερο ρεπό. Η προσοχή εστιάζεται στο κατά πόσο ο Ντογκαλά θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή, ενώ για τον Κρέσπο φαίνεται πως είναι καθαρά θέμα δικό του Ισπανού κατά πόσο θα μπορέσει να προλάβει να βοηθήσει την ομάδα.