Δίχως νικητή το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας! Μπέτις και Σεβίλλη «κόλλησαν» στο 1-1 για την 33η αγωνιστική της La Liga, με τους «βερδιμπλάνκος» να χάνουν την ευκαιρία να πατήσουν πεντάδα και τους Σεβιγιάνους να παραμένουν στην 13η θέση.

Στο 5’ η Μπέτις έφτασε μια ανάσα από το να πάρει το προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του Τζόνι, έπειτα από κόρνερ του Ίσκο, πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 24’ η Σεβίλλη είχε ακυρωθέν γκολ με τον Οκάμπος. Πέντε λεπτά αργότερα, το σουτ του Λουκεμπάκιο δεν βρήκε στόχο και στο 35’ ο Σέρχιο Ράμος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Φορνάλς.

Στο 36’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Λουκεμπάκιο, με τον Ίσκο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Νίλαντ για το 1-0. Στο 51’ ο Πέρεθ έφυγε στη κόντρα, πάτησε περιοχή και δοκίμασε το σουτ με τον Νίλαντ να του λέει όχι, ενώ στο 56ο λεπτό η Σεβίλλη ισοφάρισε, όταν ο Λουκεμπάκιο εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Σάλας να νικάει την άμυνα της Μπέτις στον αέρα και να γράφει το 1-1. Στο 80’ το σουτ του Ίσκο δεν στάθηκε ικανό για να νικήσει τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, ενώ στο 87’ η κεφαλιά του Ελζαλζουλί κατέληξε στο δοκάρι του Νίλαντ.

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Μιράντα, Ριάντ, Πετσέλα, Σαμπαλί, Τζόνι, Ροντρίγκες, Πέρεθ(83’ Ρόδρι), Ίσκο(83’ Ελζαλζουλί), Φορνάλς(73’ Φεκίρ), Μπακαμπού(51’ Γουίλιαν Ζοσέ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Νάβας(53’ Σάλας), Μπαντέ, Ράμος, Ακούνια, Οκάμπος(85’ Σάντσεθ), Σουμαρέ, Αγκουμέ, Σούσο, Εν Νεσίρι, Ρομέρο(Λουκεμπάκιο 15’, 85’ Λαμέλα).