Ο προπονητής, Νεντίμ Τούτιτς μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ανέλυσε τον τελικό κυπέλλου της 18ης Μαΐου ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφος FC στο ΓΣΠ. Έθεσε ως ξεκάθαρο φαβορί τους «πράσινους» για συγκεκριμένους λόγους ενώ τόνισε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Παφιακή ομάδα στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Πως βλέπεις τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφος FC;
«Η Ομόνοια είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου πιστεύω. Ο κόσμος της είναι ο καλύτερος της παίκτης και υποστηρικτής σε κάθε ματς και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αυτή την στιγμή οι παίκτες της Ομόνοιας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να νικήσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο πρώτος λόγος που το λέω αυτό είναι, ο κόσμος που θα είναι στο πλευρό της και μετά η απόδοση της ομάδας, ειδικότερα όταν ανέλαβε ο Γιάννης Αναστασίου. Όλα αυτά πιστεύω θα είναι στο τέλος εκείνης της μέρας οι λόγοι που θα φέρουν το κύπελλο στην ομάδα της Λευκωσίας».

Για την ώθηση που έδωσε η τελευταία νίκη της Ομόνοιας, απέναντι στο ΑΠΟΕΛ:
«Η νίκη με το ΑΠΟΕΛ της έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και το κύπελλο. Πήραν αυτό που έπρεπε για την ψυχολογία τους και θα τους βοηθήσει αρκετά στο να παρουσιαστούν όπως πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπρεπε πάση θυσία να νικήσουν στο αιώνιο ντέρμπι».

Ποια η άποψη σου για την Πάφος FC και εάν μπορεί να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της;
«Είναι καλή ομάδα δεν αντιλέγω, δίκαια είναι στον τελικό, θα γίνει ένα καλό παιχνίδι αλλά το πλεονέκτημα το έχει η Ομόνοια που για μένα είναι καλύτερη ομάδα. Θα παίξει ρόλο πιστεύω που η Πάφος FC είναι για πρώτη φορά σε τελικό στην ιστορία της. Η Ομόνοια πιστεύω επειδή ενδεχόμενη κατάκτηση θα είναι η 3η σερί δεν θα αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο ένας έχει την εμπειρία ενώ ο άλλος όχι».

Σόλωνας Κύπρου