Παρών στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και στους ξέφρενους πανηγυρισμούς ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και τόνισε ότι 3-4 παιδιά από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα των Νέων θα πάρουν… προαγωγή στη μεγάλη ομάδα, άμεσα όπως είπε.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το όνειρο μας ήταν ένα ευρωπαϊκό κύπελλο, και σήμερα είναι η πρώτη φορά σε συλλογικο επίπεδο στην Ελλάδα που μια ομάδα σηκώνει το ευρωπαϊκό κύπελλο Νέων.

Όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε τη δουλειά στις ακαδημίες και όπως είχα πει μετα την Ίντερ τώρα μπορούμε να το πιστέψουμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ο ολυμπιακός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Γίνεται μια δουλειά εδώ και χρόνια σε υψηλό επίπεδο στην ακαδημία. Έχουμε μεγάλα ταλέντα που ελπίζουμε ότι θα γράψουν τη δικιά τους ιστορία τα επόμενα χρόνια. Μιλάμε για τα ελληνόπουλα που έχουν ταλέντο που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε όλο τον κόσμο και στην Ευρώπη.

Βλέπω 3-4 παιδιά στην μεγάλη ομάδα άμεσα. Σε όλη την Ευρώπη ένα παιδί 19 ετών δεν είναι νέος, διαπρέπει στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να γράφουν τη δικιά τους ιστορία».